### **Agenda**

# **Enhancing the preparedness** of Women at the WTDC

Date and Time: Wednesday, 18 May, 12:00 - 15:00 CEST

Virtual location: Zoom Meeting

Link to join:

- Meeting ID:

- Meeting Password:

**Moderator:** TBC

#### Speakers (listed alphabetically):

- Caroline Greenway, Board Member Papua New Guinea (confirmed)
- Cosmas Zavazava, Chief of Department, Partnerships Development, BDT, ITU (confirmed)
- Roxanne Webber, Roxanne McElvane Webber, Deputy Chief, Global Strategies
   & Negotiation Division, Federal Communications Commission, International Bureau (Confirmed)

## Opening of the Zoom meeting and welcome to participants 11:45 - 12:00 CEST

Waiting room will be enabled, and up until the start (12:00 CEST) only ITU colleagues and speakers will be admitted. Session will be recorded. Automated captioning enabled.

12:00 - 12:03	Welcome and Opening Remarks. (Total: 3 minutes)
	ТВС
12:03 - 12:28	Structure of WTDC. (Total: 25 minutes)
	Cosmas Zavazava
12:28 - 12:53	Preparatory Process for WTDC. (Total: 25 minutes)
	Caroline Greenway
12:53 - 13:33	Open Discussion and Q&A (Total: 20 minutes)
13:33 - 13:43	Break (Total: 10 minutes)

## **Pre-WTDC Training for the Network of Women in ITU-D**

13:43 - 14:08	Negotiation on Proposals (Total: 25 minutes) Roxanne Webber
14:08 - 14:33	Tips on leading and Chairing committee/adhoc groups
	(Total: 25 minutes)
	Roxanne Webber
14:33 - 14:48	Open Discussions and Q&A (Total: 15 minutes)
14:43 - 15:00	Conclusion and Closing (Total: 17 minutes)